Gå direkt till innehåll
Lindbäcks
Lindbäcks

Nyhet -

Hantering av husmoduler i Malmö

I förra veckan välkomnade vi MV Costamar till CMP i Frihamnen, Malmö. Vi hanterade åter ett projekt för företaget Lindbäcks i samarbete med ShoreLink i Piteå. Denna gång var det 77 stycken husmoduler som hanterades säkert och effektivt av våra engagerade och kompetenta medarbetare. AtoB@C agerade rederi och mäklaren Hasting Schultz klarerade fartyget. Modulerna fraktades sedan vidare till ett bostadsprojekt i Malmö, Segeparksgatan.

- Vi är glada över att åter ha denna typ av fartyg och gods i vår hamn i Malmö. Även denna operation var lyckad och vi befäster vår position som en flexibel hamn som hanterar olika typer av gods, logistikflöden och fartyg, och specifikt denna typ av gods som kräver noggrannhet, säkerhet- och kvalitetstänk, säger Ann-Charlotte Halldén Åkesson, Key Account Manager på CMP. 

Ämnen

Regioner

Kontakter

Ulrika Prytz Rugfelt

Ulrika Prytz Rugfelt

Presskontakt Chief Communications & Sustainability Officer +46 70 252 00 98

Vi förbinder vatten med land och skapar tillväxt och välstånd för allas bästa

Copenhagen Malmö Port (CMP) är en av Skandinaviens största hamnoperatörer och en full-service hamn i Öresundsregionen. Vi tar emot en stor mängd olika sorters gods och har en infrastruktur anpassad för alla typer av fartyg.

Copenhagen Malmö Port (CMP)
Terminalgatan 18
201 25 Malmö
Sverige