Gå direkt till innehåll
Bild: Ellen Marie Martinsen
Bild: Ellen Marie Martinsen

Pressmeddelande -

Copenhagen Malmö Port har utsett Anna Sylvan till Cruise Manager för Visby

Copenhagen Malmö Port (CMP) har utsett Anna Sylvan till ny Cruise Manager för CMP:s kryssningsverksamhet i Visby.

Anna Sylvan har en bred bakgrund inom kryssnings- och sjöfartsbranschen. Hon innehar en sjökaptensexamen från Chalmers och har lång erfarenhet av att tjänstgöra ombord på olika fartyg, bland annat hos Crystal Cruises. De senaste åren har Anna arbetat hos Gotland Excursion, där hon har ansvarat för samordningen av utflykter till olika delar av Gotland.

I sin nya roll kommer Anna att ansvara för kryssningskajen och terminalanläggningarna i Visby, leda affärsutvecklingsinitiativ och fortsätta bygga starka relationer med lokala intressenter. Anna rapporterar direkt till Luis de Carvalho, CMP:s Commercial Cruise Director.

- Att bygga starka relationer med lokalsamhället är viktigt för att kunna utnyttja Visbys unika position i Östersjön. Med sin erfarenhet och kunskap är Anna ett utmärkt tillskott till vårt team och spelar en avgörande roll för att integrera och utveckla kryssningsverksamheten på Gotland. Annas primära fokus blir att se till så att hela Gotland kan ta del av den växande kryssningsturismen och att verksamheten bidrar till en hållbar tillväxt som skapar möjligheter att bedriva kryssningsverksamheten året runt, säger Luis de Carvalho, Commercial Cruise Director, Copenhagen Malmö Port.

Kryssningsterminalen, som invigdes 2018 har blivit en stor succé. Sedan starten har över 700 000 kryssningsgäster besökt Gotland. Under 2023 förväntas 165 000 kryssningsgäster att besöka Gotland och bokningarna för 2024 har tagit fart.

- Genom strategiska partnerskap, utveckling och leverans av högkvalitativa tjänster har CMP som mål att befästa Visbys ställning som ledande kryssningsdestination i Östersjön, samtidigt som vi stödjer den lokala ekonomiska tillväxten och en hållbar utveckling på Gotland. Därför är det glädjande att Anna Sylvan nu är på plats för att driva dessa viktiga frågor, avslutar Luis de Carvalho.

    För ytterligare information, vänligen kontakta:

    Ulrika Prytz Rugfelt, Chief Communications & Sustainability Officer, Copenhagen Malmö Port AB
    E-mail: ulrika.prytz@cmport.com, telefon: +46 (0)70 252 00 98.

    Kategorier

    Kontakter

    Ulrika Prytz Rugfelt

    Ulrika Prytz Rugfelt

    Presskontakt Chief Communications & Sustainability Officer +46 70 252 00 98

    Vi förbinder vatten med land och skapar tillväxt och välstånd för allas bästa

    Copenhagen Malmö Port (CMP) är en av Skandinaviens största hamnoperatörer och en full-service hamn i Öresundsregionen. Vi tar emot en stor mängd olika sorters gods och har en infrastruktur anpassad för alla typer av fartyg.

    Copenhagen Malmö Port (CMP)
    Terminalgatan 18
    201 25 Malmö
    Sverige